28 Şubat 2014 Cuma

Şanslı 16 Finalist!



Günlerdir hatta haftalardır dilimizden düşmeyen muhteşem turnuvanın sonuna geldik sayılır. Evet bahsettiğim tam da Knight Online ödüllü turnuvası!

16 birbirinden mücadeleci klanımız 22 Şubat'ta sonlanan ön eleme maçlarıyla birlikte belirlendi!



Şimdi sırada 16 klanın 8-9 Mart tarihlerinde yapacağı yarı final tadındaki son mücadele maçlarımız kaldı!

Bu maçlar sonucunda benim için mmorpg oyunların atası olan Knight Online dünyasının en güçlü 8 klanını belirleyeceğiz ve 16 Mart'ta Gameekstra'da gerek yöneticilerin gerek seyircilerin bulunduğu kalabalık bir ortamda bu 8 klanın en iyi olma yolundaki son mücadelelerine şahitlik edeceğiz.


Bu maç sonucunda bir çok klan üyesinin  knight online indirip bu oyunda belirli bir yere gelmek için sarf ettikleri emekleri adına teşekkür edeceklerine de eminim :)

Ayrıca turnuvada kayıtlı klan üyelerinin yanı sıra, izlemek için Gameekstra'da bizimle olmak isteyen tüm oyuncularımız için özel davetiye etkinliğine resmi forum ve facebook sayfamızdan da ulaşabilirsiniz. 2 Mart Pazar akşamı saat 18:00 de son bulacak davetiye etkinliği için elinizi çabuk tutun!

Ve final günü sizlerle tanışma fırsatımız olacağı için de ayrı bir heyecanlı olduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Sağlıcakla kalın :)

0 yorum :

Yorum Gönder