20 Şubat 2014 Perşembe

Knight Online Ödüllü Turnuva Başladı!



Selamlar;

Knight Online 10. yılına özel başlayan 20.000 TL ödüllü Klan Şampiyonası, 17 Şubat'ta start verdiğimiz ön elemeler ile başladı bile!





Canlı yayın eşliğinde Elucina' nın yorumlaması ile başlayan ön eleme maçlarında heyecan dorukta ve  Knight Online oynayan hemen hemen her oyuncunun gözü  Ön Eleme canlı yayınlarında!

17-22 Şubat arasında devam edecek ön eleme maçlarının ardından sunucu şampiyonları ve final maçlarını kaybedip en yüksek skoru yalan ilk 4 klan da 2.tura yükselecek.

İlk turda ki maç takvimini görmek için forumlardaki ilgili konudan destek alabilir ve bu heyecanı bizimle paylaşabilirsiniz!

Kendi adıma söylemem gerekirse benim asıl merak ettiğim diğer sunuculardan daha çok Gaia ve Piana sunucuları olacak. Bu kadar kısa sürede ne kadar başarılı olduklarını kanıtlayacaklarına da eminim.

Türkiye'de Online mmorpg oyunların babası olarak bilinen Knight Online' canlı yayınlarında yaşanılan yoğunluktan dolayı gurur duyar, devamını temenni eder ve turnuvada yer alan tüm klanların bileğine kuvvet dilerim :)

0 yorum :

Yorum Gönder