12 Şubat 2014 Çarşamba

2013 En İyi Test Süreci Ödülü: Kingdom Online!



Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi  yeni MMORPG oyunumuzun 1. ve 2. Alfa süreçlerini yakından takip eden Level dergisi 2013 En İyi Test Süreci ödülünü Kingdom Online'a layık gördü!



Bu başarıyı tüm NTTGame oyuncuları ile beraber kazandığımızı biliyoruz ve kapalı betaya kadar sürecek test süreçlerimizde de yine bizi yalnız bırakmayacak tüm oyuncularımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aynı zamanda Kingdom Online henüz açık betaya geçmemiş olmasına rağmen Ödüllü mmorpg oyunlar arasında yer almasıyla bu başarının henüz bir başlangıç olduğunun mesajını da veriyor.

Unutmayın ki; siz değerli oyuncularımızın fikirleri, önerileri, istekleri ve görüşleri ile Kingdom Online mmorpg dünyasında daha büyük başarılara imza atacaktır.

Amacımız ve bize yakışan en iyi mmorpg oyunlar kategorisinde en üst sırada yerimizi almaktır. Amacımızda bize yardımcı olan, olmak isteyen; kısacası "benim de çorbada tuzum olsun" diyen tüm oyuncularımızı yakın zamanda  devam edecek test süreçlerimizde yanımızda görmekten gurur duyarız!








0 yorum :

Yorum Gönder