7 Şubat 2014 Cuma

Knight Online Şövalyeleri İçin Toplam 20.000TL Ödüllü Turnuva!



Merhaba Knight Online Word'ün Cesur Şövalyeleri!

Bu yazımla sizlere hem ilk blogumu yazmanın hem de muhteşem bir turnuvayı duyurmanın heyecanını yaşıyorum. Eminim ki sizler de turnuva haberinden sonra bu heyecanı benimle paylaşacaksınız.

Zaten Knight Online'ın 10. yıl kutlamalarına da bu yakışırdı. 10. yıl kutlamaları sebebiyle Klan Turnuvası düzenleyen Knight Online hem toplamda 20.000 TL kazandırıyor hem de  klanlardaki birlik, beraberlik ve dayanışmanızı herkese ıspat etme olanağı tanıyor!



Ön eleme maçları 17 Şubat'ta başlayacak olan Knight Online Turnuvasına başvurmak için henüz geç kalmış değilsiniz. Son başvuru tarihi 13 Şubat'a kadar forumdaki ilgili konudan klan adı ve klan liderinizi belirterek başarıyla turnuvaya kayıt başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Knight Online' ın bu cömert turnuvasından kısaca bahsetmek gerekirse; ilk olarak her sunucuda birinci olan klan belirlenecek. Ardından tüm sunucuların birinci klanları seçildikten sonra da 4 klan daha seçilecek. Bunlar ilk eleme maçlarında en iyi skoru elde eden yani 2. olan klanlar arasından seçilecek.

Toplamda 16 klan arasında yapılacak olan turnuvanın şampiyonu 10.000 TL'nin de sahibi olacak.
İkinci olan klan ise 6.000 TL kazanırken;  üçüncü olan klan ise 4.000 TL kazanacak!

Knight Online dünyasında yeniliklere ve sürprizlere her zaman hazır olun!


0 yorum :

Yorum Gönder