10 Ekim 2014 Cuma

Kingdom Online - Bölge ve Kale İşgal Etme Şartları!

Selamlar;

Kingdom Online eğitimlerine son gaz devam :)

Bu hafta Bölge ve Kale İşgal Etme Şartları hakkında bilgilendirmeler yapacağım. Malum kaleyi işgal etmeyi kafaya koydunuz ama üslubunu bilmiyorsunuz. İşte bu noktada neler gerekli bunlara göz atalım istedim. Öyle Kingdom kayıt ol gir oyuna işgale başla şeklinde olmuyor elbette :)

Oyunun içerisinde [G] tuşuna bastığınızda -ki bu G harfi oyunun en büyük nimetlerinden biri benim için :) - açılan dünya haritasında kaleler ve bölgeler işgal ederek diğer lejyonlarla sıkı bir mücadele içerisine girebiliyorsunuz. Peki işgallerden önce bilmeniz gereken konular neler? Bunları madde madde sıralayalım.

Öncelikle olmazsa olmaz şartımız Lejyon seviyesiBölge işgal etmeden önce ilk yapmanız gereken tabi ki lejyon kurmak ki bir de bu lejyonu 3 seviye yapmanız gerekmekte. Lejyonunuzun seviyesini aşağıda sizinle paylaştığım görselden kontrol edebiliyorsunuz.



Lejyonunuzu 3 seviye yaptınız ve artık işgale başlamak istiyorsunuz ama sakin olun, eğer işgal taşını almadan girerseniz tüm emekleriniz boşa gider. İşgal taşı sadece Sienna Meydanı'ndaki NPC Louis'in sattığı, işgalin sonunda ortaya çıkan sunağı aktifleştirmek için gereken bir taş. Elinizde yoksa, hiç bir bölgeyi ele geçiremezsiniz.




Lejyon seviyenizi 3 yaptınız, işgal taşını aldınız ve rastgele bir bölgeye girdiniz. Bölge Sınırları'na dikkat etmezseniz eğer; sunağa gelip bölgeyi almaya çalıştınız ne yaparsanız yapın  bölgeyi alamazsınız. Çünkü ,lk kurduğunuz kalenin kesinlikle başka bir lejyonla ya da bölgeyle sınırı olmaması lazım. Yani işgal etmek için seçtiğiniz alanın etrafında kimse olmamasına dikkat edin.




Küçük bir ayrıntı olarak;  sunağa geçtiğinizde Lejyon Lideri dışında her kim İşgal Taşı' nı kullanırsa kullansın bu işlem işe yaramaz. Yani bu noktada lejyon liderinin sunağa yaklaşıp işgal taşını kullanması gerekiyor. Lejyon liderinin bulunmadığı yerde eğer lider işgal yetkisini herhangi bir oyuncuya verirse, ancak o oyuncu bu hakkı kullanabiliyor. Yani lider olmayan veya yetkisi olmayan kişi bölgeyi ele geçiremiyor.


Unutmayın bu işgal ilk defa bir kale ele geçireceğimizde uygulamamız gereken yöntem. Başka bir lejyona ait bölgeyi ele geçirmek için yapılması gerekenler biraz daha farklılık göstermekte. Bu konu hakkında da kısa süre içerisinde bilgilendirme yapabilirim.

Tüm bu rehberleri oyun açılana kadar takip edenler Kingdom Online oyna rken diğerlerinden bir adım daha olacağı düşüncesindeyim.

Takipte kalın
Sevgilerle,











0 yorum :

Yorum Gönder