9 Ekim 2014 Perşembe

4.Klan Turnuvası GameX Show!

Merhabalar;

10. yıl etkinlikleri ile başlattığımız klan turnuvasının 4.'süne biz hazırız. Ya siz?

04-07 Aralık 2014 tarihinde GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda finalleri gerçekleştirilecek olan 4. Klan Turnuvası heyecanı 9 Ekim itibariyle resmi olarak başlıyor.



Ön eleme maçları için kayıtlar 09.10.2014 tarihi itibariyle başlayacak ve 23.10.2014 Perşembe günü sona erecektir.

Ön eleme maçları, 2.Tur maçları ve çeyrek final maçlarının online olarak yapılacağı 4.Klan Turnuvasında, CZ şampiyonları ile sunucuların final maçlarında mağlup olup, en yüksek skora ulaşan ilk 5 finalist 2. tura katılmaya hak kazanacak.

Yani bu turnuva hem 10.yılımızın hem de 2014 yılının son turnuvası oluyor.

Ancak bu defa  Knight online PvP cileri yani Ardream klanları katılmayacaktır ve önceki turnuvalardan farklı olarak çeyrek final maçları online yapılacaktır. Çeyrek final maçlarının sonunda ortaya çıkacak 4 yarı finalist İstanbul'da düzenlenecek büyük finallere katılmaya hak kazanacaktır.

Yarı final maçları ile 3.lük maçı dahil, final maçı İstanbul'da GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'ndan canlı yayın eşliğinde düzenlenecektir. Yani sizleri sadece Knight Online oynayanlar değil, tüm GameX davetlileri izleyebilecek. Böylesine kalabalığın içerisinde turnuva heyecanına ev sahipliği yapmak bizim için de yeni bir deneyim :)

Knight Online oyna ya da oynama, GameX'e gel ve bu heyecanımıza ortak ol!

Sevgilerle :)


0 yorum :

Yorum Gönder