15 Ekim 2014 Çarşamba

Kingdom Online - Lejyon Bölgelerini İşgal Etme!

Selamlar;

Geçen hafta bölge işgal etme şartları hakkında sizlere bilgi vermiştim. Bu hafta da Kingdom kaydol duktan sonra en çok gereksinim duyacağınız şeylerden biri olan; başka lejyonların bölgelerini nasıl işgal edebileceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle itiraf etmeliyim ki; blogumda kullandığım görselleri Kingdom'lı ablamız Roquentin'den (ç)aldım ^^

Her neyse bakalım bu lejyon bölgeleri nasıl işgal ediliyormuş :)

Daha önce de belirttiğim gibi ilk olarak boş bir bölgeyi işgal etmemiz gerekiyor. Burada önemli olan daha önce işgal edip kalenizi oluşturduğunuz yerin konumu. Kalenizin etrafındaki bağlantılı boş alanları da işgal ederek alanınızı genişletebilirsiniz.

Sıra geldi başka bir lejyona ait alanı işgal etmeye. Bunun için ihtiyacınız olan öncelik işgal etmek istediğiniz lejyon ile sınır olmanız.





Diğer lejyon bölgesi ile sınır olduktan sonra artık birbirinize saldırma hakkınız bulunuyor. Ancak öncesinde belirtmek istediğim şeylerden birisi de her bölge ve kale için, ele geçirilme anından itibaren 24 saat süre ile korunmakta. Yani almış olduğunuz bir bölge ya da kaleye 24 saat süresince hiç kimse saldıramıyor. Bu 24 saat süresince de, gelecek saldırılara karşı lejyonunuzla beraber strateji geliştirebilmek için gayet uygun saat bence :)

Saldırı yapılamayan alanları haritaya baktığınızda kolaylıkla farkedebiliyorsunuz. Çünkü üzerinde aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi kalkan işareti bulunmakta.



Unutmayın; 24 saat süren güvenlik sonrasında sizin de bölgelerinize rahatlıkla saldırabilecekler. Şimdi burada her dakika diken üstünde olmanıza gerek yok. Haksız rekabetin engellenmesi için tüm lejyonların saldırabileceği saatler ortak. Lejyonlar her gün 20:00 - 22:00 saatleri arasında birbirine saldırıda bulunabilir. Yani ister siz başka lejyona ait bölge için saldırın; ister başka lejyonlar sizin bölgeniz için... 20:00-22:00 saatleri dışında bu işlemi gerçekleştiremeyeceksiniz. Zaten saldırıda bulunmak istediğinizde de size savaş zamanınızı gösterecek aşağıdaki gibi bir uyarı çıkacaktır. 



Şimdi o değil de; her akşam bir bölge işgal etmek varken Kingdom kayıt ol manız ve kapalı betayı beklemeniz zor değil mi? 

0 yorum :

Yorum Gönder