2 Temmuz 2014 Çarşamba

Tarih: 03/07/2014 Yer: ASGARD!


Asgard... Evrende en yüksek seviyede bulunduğu, sıkıca yerleştirilmiş taş bloklardan örülü yüksek bir duvarla çevrili olduğu belirtilir...




Asgard şimdi Knight Online'da. Hem de adına yakışır bir şekilde tüm şovalyelerini ICS güvelik sistemi duvarıyla koruyacak bir sunucu olarak! 

Yani ASGARD isimli yeni sunucumuzu, mevcut diğer sunuculardan ayıran en önemli özellik, sadece OTP sistemini kullanan oyuncularımızın giriş yapabilecek olmasıdır. Knight Online oynayan bir çok oyuncunun bu şekilde bir sunucu beklediğini biliyorduk zaten :)  Eğer OTP sistemini kullanmıyorsanız ve ASGARD isimli yeni sunucumuzda oynamak istiyorsanız, bir an önce OTP sistemine geçmenizi öneriyoruz.

NTTGame bünyesinde yeni sunucumuza isim belirleme aşamasında kıyasıya mücadele yaşandı aslında :) 

Bu süreçte benim önerim "Asgard" olmuştu. İskandinav mitolojisinde çevresinin yüksek duvarlarla örülü olması ve özel olarak korunması bana ICS güvenlik duvarını anımsatmıştı. Bu durumda en önemli rakibim DeaconFrost'un seçimi yerine benim seçimimin daha fazla oylanmasına çok sevindim hehe :) 

Asgard sunucusundaki Knight Online pvp ortamının kısa sürede kızışacağına emin olmakla birlikte buradaki şovalyelerin ekstra özelliği daha güvenli ortamda savaşacak olmalarıdır. 

3 Temmuz 2014 tarihinde Knight Online'a gelecek bu sunucuda yer almak için için bir an önce OTP sistemine üye olmayı unutmayın! :)



0 yorum :

Yorum Gönder