22 Temmuz 2014 Salı

3. Klan Turnuvası'na Hazır mısınız?

Selamlar;

10. yıl bahanesi ile gelenekselleştirdiğimiz Knight Online turnuvasının geldik 3. turuna =)

Ağustos ayının sonunda finalleri gerçekleştirilecek olan 3.Klan Turnuvası heyecanı bugün itibariyle resmi olarak başlıyor. Ön eleme maçları, ilk 2 klan turnuvasında olduğu gibi online olarak yapılacak ve sunucuların CZ şampiyonları ile sunucuların final maçlarında mağlup olup, en yüksek skora ulaşan ilk iki finalist 2.Tura katılmaya hak kazanacaktır.



Bu turnuvada Ardream klanları için ise yepyeni bir düzenlemeye gittik.

Önceki Klan turnuvalarına kıyasla yapılan bir kaç değişiklik ve eklenen yenilikler sayesinde çok daha çekişmeli ve heyecanlı geçeceğine inandığımız yılın 3.Klan Turnuvasının detayları aşağıdadır;

Ön Elemeleri Detaylarını yine resmi forum sayfalarımızdan bulabilirsiniz.

Bunun dışında 2.Tur maçları ile ilgili detaylar, Ön Eleme maçlarının bitmesinden hemen sonra sizlerle paylaşılacaktır.

2.Tur Maçlarına katılan 16 klandan, ilk 8'e girmeyi başaran klanlar, İstanbul'da düzenlenecek büyük finallere katılmaya hak kazanacaktır ve çeyrek final maçlarından itibaren, tüm final maçları İstanbul'da özel bir turnuva merkezinde, canlı yayın eşliğinde düzenlenecektir.


Ön eleme maçları için kayıtlar bugün 07.07.2014 Pazartesi tarihi itibariyle başlayıp, 25.07.2014 Cuma günü sona erecektir.


Turnuva günü gelip çatmadan önce her türlü sürprizlere hazır olmanız konusunda sizleri şiddetle uyarıyorum :) Tek ipucum  Knight Online pvp keyfini çıkarabileceğiniz bir gün sizi bekliyor olacak :)
















0 yorum :

Yorum Gönder