4 Temmuz 2014 Cuma

Kingdom Online'da Bulunan Maden Kaynakları

Selamlar;

Kingdom Online MMORPG oyun olmanın hakkını bence ziyadesiyle veriyor :)

Oyun içerisinde yapabileceğiniz bir diğer aktivite de Maden Kaynak Alanı'ndan faydalanmak. Aslında Kingdom Online dünyasında üç adet kaynak alanımız mevcut, Ancak bu blogumda Kingdom Online indirdiğinizde ihtiyacınız olan kaynak alanlarından biri Maden Kaynak Alanı'nı tanıtacağım.



Kingdom Online içerisinde bulunan birliklerin dünya haritasında işgal edebilecekleri boş araziler ve kaynak bölgeleri vardır. Boş arazileri işgal ederek lejyonunuz için kale inşa edebilir, ayrıca kale savaşlarında kalenizin hemen düşmemesi için kalenizi geliştirebilir, sur kapıları inşa edebilir, savunma kuleleri kurabilir, mancınık gibi savunma ve saldırı silahları üretebilirsiniz.



Fakat bu geliştirmeler ve üretimler için kaynak (odun,demir,tahıl ve işçi) maddelere ihtiyacınız var, bu maddeleri de işgal ettiğiniz bir bölge yada kalenin yanında ki kaynak bölgelerini işgal ederek elde etme şansınız var, eğer kaynak bölgesinin yanında herhangi bir bölge yada kaleniz yoksa kaynak bölgesini işgal edemezsiniz.

Peki bu alanı aldıktan sonra bizlere ne gibi bir faydası var ?

Dışarda işleriniz var ise karakterinizi otomatik toplama bölgesine bırakarak siz gelene kadar karakterinizin demir toplmasını sağlayabilirsiniz.
Bütün Kingdom Online oynayanLejyon arkadaşlarınız ile bu elde ettiğiniz bölgeye girip kısa sürede çok fazla maden kaynağı elde edebilirsiniz.



Buda kalenizi geliştirmek için daha hızlı maden kaynağı sağlamış olacaksınız ve kalenizi düşman işgallerine karşı daha dirençli bir hale getirmenize yardımcı olacaktır.

Nasıl faydalanacağız ?


Maden kaynak alanını aldıktan sonra belli alanlara OTOMATİK TOPLAMA ALANLARI yerleştirilmiştir.
Otomatik toplama için bir mataryele ihtiyacımız var.
Bunuda genel tüccarımız olan shara ya gelip maden toplama için olan kazmamızı alacağız.
15 sn lik ve 30 sn lik olanlar mevcut burdan istediğimizi alıyoruz.Alacağınız her bir kazma bir kere otomatik toplama gerçekleştirir.Yani 30 sn lik bir kazma aldığınızda kazmayı aktif ettiğinizde 30 sn ye boyunca orda toplama yapar.Şansınıza bağlı olarak 30 saniye içinde 20 demir kazanabilirsiniz belki 1 tane belkide 100 tane demir kazanabilirsiniz.



Haftaya görüşmek üzere ;)


1 yorum :