18 Kasım 2014 Salı

Kingdom Online: Aranızda 4000TL'lik Turnuvayı Duymayan Var mı?


Merhaba;

Artık alanen belirttiğimiz gibi 25 Kasım Beta ile Kingdom Online açılıyor. Peki açıldığı gibi bir turnuva düzenliyoruz desek? Hemdeeeee 4000TL ödüllü bir turnuva desem? Finallerini de GameX Dijital Oyun Fuarında gerçekleştireceğiz desem? Çok mu güzel olduk dersiniz? :)



İlk olarak turnuvaya katılmak isteyen oyuncularımız takım isimleri, takım kaptanı ve takımlarında bulunacak olan oyuncuların alacağı oyun içi isim bilgileri ile bu konunun altına yorum yazarak başvuru yapmalıdır. Takımlarda en az 4, en fazla 7 oyuncu bulunmak zorundadır.

Bu konuda beni takımına alacak grubu finale taşırım derdim ama, haksız rekabeti önlemek için ben seyirci kalacağım :p

Turnuva 2 aşamadan oluşacak. İlk aşamada takımların beta süreci içerisinde "I" tuşuna basarak görüntülenebilen Kışla Savaşı sıralamasında üst sıralara çıkması gerekiyor. Takımların üst sıralara çıkabilmesi için sürekli olarak Takım Kışla savaşına girerek, mücadelelerden galibiyetle ayrılmaları gerekmektedir. Bu galibiyetler ile alınacak puanlar direkt takım puanını etkiliyor. Dikkat etmeniz gereken; kaybettiğiniz maçlar sonucunda puan kaybı yaşanmakta.


2 Aralık tarihinde sıralamadaki son duruma bakacağız. Başvuru yapan takımların genel sıralamadaki yerlerine göre en üst sırada bulunan 4 takım GameX'de gerçekleştirilecek olan finallere katılmaya hak kazanacak. Finallerde mücadeleler 3 maç üzerinden gerçekleşecektir.


Turnuva kurallarınca öncelikle elbette ki Kingdom kaydol manız gerekiyor :) Başvuru için herhangi bir sınır yok. Her takım yaruşmaya katılıyor yani. Ancak başvuruda bir takımda oynayacağı belirtilen oyuncu, farklı bir hesap ve karakterle farklı takımlarda mücadele edemez.

Üst sırada bulunan 4 takım GameX Fuarı'nda düzenlenecek olan finallere katılma hakkı kazanacaklar.

GameX'de gerçekleştirilecek finallerde yapılan maçlar sonucunda 1. olan takım tam 4.000 TL'lik para ödülü ve Şampiyonluk kupasını kazanacak. Ayrıca diğer takımlarımızda 2.'lik, 3.'lük ve 4.'lük kupalarını kazanacaklar.

Demek ki neymiş Kingdom kayıt ol duktan sonra 25 Kasım'da 4000TL'lik turnuva için kolları sıvamak gerekirmiş :)

Sağlıcakla, 

0 yorum :

Yorum Gönder