14 Ekim 2014 Salı

Restorasyon'da Çığır Açıyoruz^^

Herkese merhaba;

Bildiğiniz gibi daha önce 1Temmuz- 1Eylül arası tarihleri kapsayan bir restorasyon fırsatı başlatmıştık. Ancak görünen o ki; hala ısrarla OTP Sistemine üye olmayıp hesabı soyulduktan sonra destek sisteminin yolunu tutan bir çok oyuncumuz var. Baktık mağduriyet çok fazla; Knight Online oyna yan oyuncuların birazcık bile olsa bu mağduriyetini giderebilmek adına restorasyon değerlendirme sürecini 30/09/2014 tarihine kadar uzattık. Yani, 1/7/2014 - 30/9/2014 tarihleri arasında hesapları soyulan oyuncular restorasyon için başvuruda bulunabilecek. Ancak bazı şartları da var bu başvurunun:

Öncelikle; restorasyon için bilet göndermeden önce mutlaka ve mutlaka OTP sistemine üye olmanız ve  ICS üyeliğinizi hem oyun hem de Portal için aktif etmeniz gerekiyor. Ardından destek sisteminden "Hacked Account/Hesap Çalınması" kategorisine bilet gönderiyorsunuz. Başka kategoriye göndermeyin, çünkü incelenmeden kapanır biletiniz^^ Bileti gönderirken de karşınıza çıkan formu eğer doğru ve eksiksiz olarak doldurursanız sorun yok, samimiyetinize güveniyoruz ancak  lütfen bilgileri doğru girin ki; hesabın asıl sahibi olduğunuzu anlayabilelim :)


Son olarak Knight online PvP nin tadını çıkarmanız dileği ile hala OTP sistemine üye olmayan sevgili oyuncularımıza aşağıdaki resmi hediye ediyorum :p





0 yorum :

Yorum Gönder