17 Eylül 2014 Çarşamba

Kingdom Online Zindan Sistemi

Merhabalar;

Bu hafta biraz Kingdom Online oynarken sık sık karşılaşacağınız zindan sisteminden bahsedeceğim.



Kingdom Online'da tek başınıza veya arkadaşlarınızla girip keyifli dakikalar geçireceğiniz çok sayıda zindan bulunuyor. Bu zindanlardan -zindan seviyesine göre- eşyalar düşürüp girdiğiniz zindana özel zanaat materyalleri toplayabilirsiniz.


Oyun içinde zindanları haritada bulabilirsiniz.  G harfine bastıktan sonra aşağıda sarı ile işaretlemiş olduğum alanları görebilirsiniz. Haritada görülen zindanlar dışında da gizli zindanlar var. Bu zindanlara ancak belirli görevlerle ulaşabilirsiniz.



Ayrıca zindanlardan bir tanesi oyunda “Er Meydanı” olarak isimlendiriliyor. Arena mantığı ile tasarlanmış. Her turda yeni ve daha fazla sayıda canavarın doğduğu Er Meydanı’nın kendisine ait bir de sıralama listesi bulunuyor.



Bu zindanlara takım arkadaşlarınızı toplayıp beraber girebiliyorsunuz. Zindanlar seviye seviye ilerliyor. İlk seviyelerde kolay üstesinden gelebileceğimiz canavarlar geliyor ve bunları kestikten sonra ekran kararıyor. Sonraki seviye geliyor ve daha güçlü canavarlar ile savaşıyorsunuz.


Oyunda yer alan zindanlara dilerseniz tek başınıza, dilerseniz de grup şeklinde girilebilirsiniz. G harfi ile haritayı açtıktan sonra, girmek istediğiniz zindana harita üzerinden tıklayarak 'move' dediğiniz zaman kendinizi hızlıca içerde bulabiliyorsunuz.

Parti şeklinde de önce grup lideri içeriye giriyor ardından da partideki diğer kişilere zindana girmek isteyip istemediğinizi soran uyarı çıkıyor. Zindana girmek isteyen diğer parti üyeleri bu uyarıyı onayladıktan sonra zindana parti şeklinde giriş yapabiliyorsunuz.

Kingdom indirmeniz ve oyuna giriş yapmanız için sayılı zaman kalmışken; zindan sistemi hakkında da kısacık bir bilgi verebildiysem ne mutlu bana :)






0 yorum :

Yorum Gönder