24 Eylül 2014 Çarşamba

10.Yılda Muhteşem Etkinliklerleyiz!

Merhabalar;

Bu hafta 23.09.2014 tarihinde başlayıp 23.10.2014 tarihinde yapılacak sunucu bakımı ile sonlanacak olan ve Knight Online oynayanları yakından ilgilendirecek 10. yıl etkinlikleri kapsamında 6 farklı muhteşem etkinlikten bahsetmek istiyorum.


1- İşgal Etkinliği: Ronark Land ve Ardream bölgeleri işgal altında olacak. 8 saatte bir 5 Boss tarafından işgal edilecek olan bu bölgeleri işgalden kurtarmak için Boss’ları öldürmeniz gerekecek. Eğer kutu karakterinize veya partinize düşerse müthiş Buff’lar ve birbirinden değerli eşyalar ile ödüllendirileceksiniz.

Daha önce hiç görmediğiniz bu Boss lar;



1. Shaiten
2. Forgotten Princess
3. Corrupt Governor
4. Devil Sword Sultan
5. Scorpion King


2- Harf Toplama Etkinliği: Knight Online'da kestiğiniz her rakipten %20 ihtimalle harfler düşecek. 7 harfi biriktirip, Julian isimli NPC’ye götürmeniz karşılığında "Knight 10th" isimli eşyayı alacaksınız. “Knight 10th” eşyasını 1’den fazla alan oyuncular arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda birbirinden güzel hediyeleri kazanma fırsatına sahip olacaksınız. Yani şimdi vakit tam da Knight Online PvPnin dibine vurma vakti :)

Unutmayın, ne kadar çok harf verirseniz, kazanma şansınız da o kadar artacak.

Hediyeler:
Her sunucuda en çok “Knight 10th” eşyasına sahip olan oyuncu +7 Rosetta Armor Set ve 1 adet Trina kazanacak.

Ayrıca her sunucuda en çok “Knight 10th” eşyasına sahip oyuncu sıralamasında;
-1 ve 5. sıralar arasında bulunan oyunculara 30 Günlük War Premium
-6 ve 10. sıralar arasında bulunan oyunculara 3 adet Dragon Box eşyası verilecektir.

Etkinlik süresince bu harfleri [VIP Manger] Juliane'ye teslim ederek; EXP, Defans, Life ve NP arttırıcı Gem elde edebilirsiniz!




3-Rütbeni Bil Etkinliği: Bu etkinlikte herkese kaç senelik oyuncu olduğunuzu, bir nevi rütbeni oyunculara gösterebileceksiniz. Knight Online’ı oynadığınız karakterlerin bulunduğu hesabın açılış tarihine göre Achievement ekranına unvanınız eklenecek. Tabi bu yeni unvanların da size katkıları olacak. Hesapları 1 senelik, 4 senelik ve 8 senelik olan oyuncular sahip oldukları hesabın senelerine göre Beginner, Expert ve Master unvanlarını alacaklar.

Not: Hesabının kaç yıllık olduğunu bilmeyen oyuncularımız [VIP Manager] Julian'dan hesaplarının kaç yıllık olduğunu öğrenebilecekler.



4- Rulet Etkinliği: Etkinlik süresince Moradon’da bir takım değişiklikler gözünüze çarpacaktır. Bu değişikliklerin haricinde de karakteriniz öldüğünde yaşadığınız EXP kaybı %12 azalacak ve yaratıkları keserken EXP Jackpot aktif olacak.Rulet etkinliği ile beraber değerli oyuncularımızın görevlerini sıfırladık. Daha fazla tecrübe puanı kazanarak bu görevleri tekrardan yapabilecekler! Pet ve skill görevleri haricinde bulunan tüm görevler sıfırlanmıştır.


5- Geri Dönüş Etkinliği: Etkinliğin başladığı tarihten en az 60 gün oyuna giriş yapmamış olan hesaplara için muhteşem avantajlar geliyor. Bu hesaplarda bulunan karakterler ile oyuna giriş yapıldığında karakter isminin başında “R” şeklinde geri dönüş simgesi olacak ve bu simge parti arama ekranlarında gözükecektir.

Karakterin postasına 30 günlük “Exchange Coupon for Return Supply” eşyası gelecek. Bu eşyayı Moradon’da ki Former Officer isimli NPC’de kullanabilirsiniz. Bu eşyayı kullandıktan sonra “Return of Knight” amblemi kazanacaksınız.
Bu amblem size 14 günlüğüne +2 National Point, +%20 Exp ve +300 Ağırlık katkısı sağlayacak. Ayrıca “R” amblemi bulunan oyuncuların partisinde bulunan ya da bu oyuncuları partisine alan oyuncuların kazandığı tecrübe puanı %30, National Point miktarını +3 artacak.


6- Logos Kutsaması: Her 2 ırkında kendi haritalarında Logos’un ilüzyonu belirecek. Her 9 saatte bir rastgele ortaya çıkacak bu ilüzyona tıklayan oyuncu aşağıdaki bufflardan birisini seçip, karakterini güçlendirebilecek.

Hasar Artışı: 1 saatliğine %20 Hasar artışı
Defans Artışı: 1 saatliğine 400 Defans artışı
Tecrübe Puanı Artışı: 1 saatliğine %100 Tecrübe Puanı artışı
NP Artışı: 1 saatliğine 10 NP artışı

0 yorum :

Yorum Gönder