5 Nisan 2014 Cumartesi

NTTGame'de Yenilik x2 = Yenilikler!


Merhabalar;

Başlık ne kadar havuz problemi gibi görünse de, gayet basit :) Hatta o kadar basit ki; NTTGame portalına girişte en güzel yeniliklerden biri olan Türkçe dil desteği hemen sağ üstte gözümüze çarpıyor.

Aslında çok uzun zaman önce yapılmış olması gereken ancak bir çok sebeple ertelenen bu güzellikle sanırım bir çok işlemimizi daha kolay yapabileceğimiz gibi NTTGame Kayıt Olma işlemi de kolaylaşmış oluyor.



Bir diğer yenilik ise ICS güvenlik sistemi ile ilgili. Bu sistem sayesinde artık sadece Knight Online Oynadığınız hesaplarınız değil, NTTGame portalı üzerinden hesabınız ile ilgili yapacağınız tüm işlemleri güvence altına almanız mümkün. Üstelik tüm bu işlemler tamamen ÜCRETSİZ!

Bu da demek oluyor ki; Artık bu uygulamayı hesap bilgilerinizi korumak için de aktif hale getirilebilecek ve sizin bilginiz olmadan hesap bilgilerinizin değişimi mümkün olmayacak.

ICS uygulamasına kayıt olduktan sonra portal sayfamıza girip http://portal.nttgame.com/Index, ICS güvenlik sistemini kullanmak istediğiniz alanı (Portal sayfamızdan hesap bilgileri değişimi, Knight Online Oyuna giriş veya her ikisi için) seçip, AnyOTP programından kodunuzu girerek onaylayabilirsiniz. Ancak burda bilmeniz gereken; aynı AnyOTP kodunu tekrar kullanmanızın mümkün olmadığıdır. Yeni kodun oluşması için 60 saniye beklemeniz gerekmektedir.



ICS Sistemi ile ilgili nasıl üye olacağınız, sistemi nasıl aktif ve deaktif edebileceğiniz ile ilgili rehberlere resmi forum sayfamız üzerinden ulaşabilmeniz için detaylı rehberler hazırladık.

Kendinize ve hesaplarınıza iyi bakın :)


0 yorum :

Yorum Gönder