14 Mart 2014 Cuma

Kingdom Online: O At Benim Olacak!



Binekler mmorpg oyunlarda bir silah kadar olmasa da bizler için çok değerlidir. Öncelikle gitmek istediğimiz yere çok daha hızlı ilerlemenizi sağlar ki oyun içerisinde hızlı davranmak çok önemlidir. Binek sahibi olan biri, olmayan bir oyuncudan bir çok konuda daha avantajlıdır.

Peki Kingdom Online oynarken bineğimizi nasıl temin edeceğiz? Görevlerden gelecek bineğe sahip olabilir, Siena meydanı bulunan Moran isimli şirin pet tüccarından alabilir ya da nakit mağazasından sahip olabiliriz. Sırasıyla anlatmak gerekirse;



Görev Sistemi İle Binek Sahibi Olma: 
Oyun içerisindeki her seviyede size oyunun içeriklerini öğreten ve anlatan görevler ile karşılaşacaksınız. İlk bineğinizi de yine bir görev sayesinde elde edeceksiniz. Her oyuncumuzun tüm görevleri başarılı bir şekilde bitirmesi çok önemlidir.


NPC’den Satın Alarak Binek Sahibi Olma: 
Moran Siena haritasında W415 N231 koordinatlarında bulunmaktadır. Bu tüccar birkaç çeşit binek türü satmaktadır 5.050 altın karşılığında karakterinizi binek sahibi yapabilirsiniz.


Nakit Mağazadan Satın Alarak Binek Sahibi Olma:
Nakit mağazamızda bulunan binekler oyun içerisindeki bineklerden görünüş ve özellik olarak farklı olabilmektedir. Mağazadan alınan binekler oyunda daha çok fark edilmenizi ve daha avantajlı bir konumda olmanızı sağlamaktadır.



Kingdom Online Kayıt Ol, sen de bu macerayı sadece uzaktan izleme!
Sağlıcakla kalın :)

0 yorum :

Yorum Gönder