27 Ağustos 2014 Çarşamba

Kingdom Online ~ Eşya Yükseltme Sistemi

Merhaba;

Tüm mmorpg oyunlarda olduğu gibi Kingdom Online'da da mevcut olan eşya yükseltme sistemi oyunun en önemli sistemlerinden biridir.

Oyun içerisinde kazandığınız her eşya, size herhangi bir + özelliği olmadan yani +0 olarak size gelir. Bu eşyaları Siena meydanında bulunan Anvil Güçlendiricisi'ni kullarak yükseltebilirsiniz. Bir eşyanın yükseltilebileceği maksimum değer +10'dur. Sistem şans üzerine kuruludur ve eşyanıza ne kadar yükseltme sağlarsanız o kadar da şans oranınız düşük olmaktadır. Ayrıca şans oranınız düştükçe eşyanızın seviyesi bir alt seviyeye düşebilir hatta yanarak yok olabilir. Ancak bazı eşya ve ekipmanlarla bu oranı yükseltebilmektesiniz.



Bu eşya yükseltme sistemi oyuncuların birbirleri üzerindeki güç dengelerini belirlemektedir.   Diğer Kingdom Online oynayan oyuncularla aynı eşyalara sahip olsanız dahi, eşyanızı ne kadar yükseltmişseniz rakiplerinizden o kadar önde olursunuz.

Eşyalarınızı yükseltebilmeniz için gerekli olan eşya Kristal’dir. Kristaller oyun içerisinde yaratıklardan düşmektedir, yaratıkların zorluk derecesi ve seviyesi düşen kristallerin kalitesini belirler.




Oyun içerisinde dört çeşit kristal bulunmaktadır;



Kristal Düşük: Eşya yükseltme yapabilmek için 9 adet gerekmektedir.





Kristal Orta   : Eşya yükseltme yapabilmek için 6 adet gerekmektedir.


Kristal Büyük: Eşya yükseltme yapabilmek için 2 adet gerekmektedir.


Süper Kristal : Eşya yükseltme yapabilmek için 1 adet gerekmektedir.



Yükseltme sırasında kullanabildiğimiz diğer eşyalar ise Yükseltme Takviyesi ve Ekipman Koruma Taşı’dır.

Yükseltme Takviyesi: Bu eşya yükseltme sırasındaki şans oranınızı arttırmaktadır. Bu eşya yardımı ile çok daha az kristal harcayarak eşyanızı bir sonraki seviyeye yükseltebilirsiniz.



Ekipman Koruma Taşı: Eşyanın görevi isminden de anlaşıldığı üzere eşyalarınızın yok olmasını engellemektir. Bu eşya olmadan yükseltme yaptığınızda eşyanızı kaybetme şansınız bulunmaktadır. Ekipman koruma taşı ile yükseltme yapıldığında sadece eşya bir alt seviyeye düşer.

Bu hafta da eşya yükseltmenin nasıl gerçekleştirğini anlatmaya çalıştım. Kingdom Online kayıt olduktan sonra, oyun açılana kadar koltuğunuza yaslanarak bu rehberleri okumanızı tavsiye ediyorum :) 

Sağlıcakla ;) 




0 yorum :

Yorum Gönder