11 Eylül 2014 Perşembe

Knight Online'dan Restorasyon Fırsatı!

Evvvett!

Knight Online oynayanları sevindiren yeni bir haber ile karşınızdayız :)

01.07.2014 - 01.09.2014 tarih aralığında hesabı çalınan oyuncularımız restorasyon talebinde bulunabilecek ve yetkili ekibimiz tarafından gerekli incelemeler gerçekleşecektir. Ancak unutmayın ki; restorasyon talebinde bulunmak amacıyla bilet atmadan önce OTP Sistemine kayıt olmanız ve sistemi etkinleştirmeniz gerekmektedir. OTP Sistemine kayıtlı olmayan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.



Daha önce OTP Sistemini etkin bir şekilde kullanmayan hiç bir oyuncumuzun restorasyon talebinin kabul edilmeyeceğini duyurmamıza rağmen, ortada Knight Online oyuncularına yönelik sistemli bir saldırının olduğu ve bu durumdan çok fazla oyuncumuzun mağdur olması sebebiyle, ilk ve son kez olmak şartıyla, mağdur olan oyuncularımıza restorasyon yapmaya karar verdik.


İşte Restorasyon İncelemesini Kapsayan Kurallarımız:

1. Sadece 01.07.2014 - 01.09.2014 tarih aralığında hesabı çalınan oyuncularımız restorasyon talebinde bulunabileceklerdir.
2. Restorasyon talebinde bulunmak amacıyla bilet atmadan önce OTP Sistemine kayıt olmanız ve sistemi etkinleştirmeniz gerekmektedir. OTP Sistemine kayıtlı olmayan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.
3. OTP Sistemine gerçek telefon numarasıyla kayıt olmanız gerekmektedir. Sanal telefon numarasıyla yapılan üyelik kaydı yapan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.
4. Restorasyon yapılacak eşyalarda en yüksek seviye; Rebirth +5, Normal +8'dir. +3 Takılar, yine +3 olarak iade edilecektir.
5. Hesaplarında proxy IP kullanan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.
6. Daha önce NPT ya da TPT'den dolayı hesabı kapatılan oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.
7. Satın alınan ya da paylaşılan hesaplara sahip oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.
8. Banka diğer bir deyişle depo dediğimiz karakterlere sahip oyuncularımızın restorasyon talepleri kabul edilmeyecektir.


Hesapları belirttiğimiz bu süreç içerisinde soyulan oyuncularımız Knight Online PvP'nin keyfine kaldıkları yerden devam edebilmek için destek sistemine başvurabilirler.

Sevgilerle :)

0 yorum :

Yorum Gönder